VOORMAN SPUITERIJ MEUBELS (M/V)

Moonen Yachts is een vooraanstaande internationale superjachtbouwer in ’s-Hertogenbosch en gespecialiseerd in de bouw van luxe superjachten van 34 tot 50 meter.

Voor onze interieurafdeling zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste VOORMAN SPUITERIJ MEUBELS – Fulltime / MBO 2 of 3 –. Ben jij iemand met passie voor het vak en ga jij altijd voor perfectie? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga je doen?

Als Voorman Spuiterij Meubels maak jij met jouw team met je handen wat je ogen zien. Na aanlevering van de specificaties en briefing draag je samen met jouw team zorg voor het spuiten van onze exclusieve meubels en andere interieurelementen voor het jacht. Je bent bekend met de vele voorbewerking- en spuittechnieken van verschillende materialen, vooral exclusieve houtsoorten worden veel gebruikt.  

Omdat jachten heel bijzonder en luxe zijn, en onze interieurs aan de hoogste kwaliteitsstandaarden dienen te voldoen, verzorg jij samen met het team je werk met uiterste precisie en vakmanschap. Tot de interieurelementen aan boord gaan voor montage, voel jij je volledig verantwoordelijk voor jouw project en ga je voor het perfecte eindresultaat.

Wij vragen

Wij zoeken een gedreven en enthousiaste vakman/vakvrouw met ervaring in de luxe (meubel)spuiterij. Je beheerst jouw vak, je bent secuur en affiniteit met de jachtbouw is een pré. Je bent actief, flexibel en stressbestendig. 

Opleiding en ervaring:

 • Een afgeronde MBO-opleiding niveau 2 of 3.
 • Ervaring met het lezen van specificaties, werkbeschrijvingen en tekeningen en deze vertalen naar planning en uitvoering. 
 • Ervaring als (meubel)spuiter waardoor je zelfstandig kunt werken en de verschillende (hand-)gereedschappen, machines, materialen en spuitbewerkingen goed kent.
 • Je bent toe aan een aansturende rol, je weet je collega’s te motiveren en te coachen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden

Bij Moonen Yachts staat werkplezier en collegialiteit voorop. Wij bieden jou een uitdagende en dynamische functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is, waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd en waar je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Wij bieden: a great place to work! 

Verder mag je het volgende verwachten:

 • Een passend salaris
 • Goede reiskostenvergoeding
 • Deelname aan pensioenregeling
 • Voordeel collectieve ziektekostenverzekering
 • Vakantierechten conform CAO Metalektro
 • Voldoende mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling
 • Actieve personeelsvereniging

Vragen

Mocht je nog verdere vragen hebben over de functie, de voorwaarden of het bedrijf, neem dan contact op met Ton Uiterwaal: ton@moonen.com of bel hem op 06-21 8 207 18 (HR Support). We kijken uit naar jouw sollicitatie.

Solliciteren


   

   

   

   

  Sollicitatieprocedure

  Jij vindt jouw droombaan? Stuur snel je sollicitatie op.

  Zien wij een match, dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.
  Zijn we over en weer enthousiast na het gesprek? Dan doen wij je graag een aanbod om bij ons aan de slag te gaan.

  Bij Moonen Yachts ga je nu eindelijk aan de slag om award winning superjachten te realiseren. We kijken vol enthousiasme uit naar de toekomst!

  Over Moonen

  Moonen Yachts is een vooraanstaande internationale superjachtbouwer in ‘s-Hertogenbosch en gespecialiseerd in de bouw van luxe superjachten van 34 tot 50 meter. Met een zeer intensief bouwproces, kapitaal intensieve producten en een uitdagende internationale klantenkring is er altijd afwisseling en uitdaging genoeg.

  Bij Moonen staat werkplezier en collegialiteit voorop. Wij zijn een klein bedrijf met een grote ambitie. We gaan voor elkaar door het vuur om de beste superjachten ter wereld te bouwen. Met passie, vakmanschap en oog voor detail lukt ons dat keer op keer. Moonen Yachts kent een prettige informele werksfeer, heeft een gemotiveerd team en is ‘A great place to work!’