OPEN SOLLICITATIE

ben jij iemand met passie voor het vak?

Kom dan ons team versterken!

Al meer dan vier decennia lang worden bij Moonen Yachts, op het industrieterrein in Den Bosch, zeer hoogwaardige en luxe superjachten gebouwd van 34 tot 50 meter, die ergens ter wereld in een mooie baai liggen te schitteren.

Vakmanschap uit Den Bosch op de wereldkaart. Internationaal staat Nederland zeer bekend als jachtbouwland. Dat kenmerkt zich door kennis, kunde en vakmanschap. Deze elementen vormen ook de basis bij Moonen Yachts. Bij Moonen werken mensen met passie, vakkennis en een scherp oog voor detail. Daarnaast hebben de meesten ook een voorliefde voor boten of watersport.

Wij bieden

Bij Moonen Yachts staat werkplezier en collegialiteit voorop en wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen met passie en gedrevenheid voor het vak, of het nu om jachtbetimmering of technische installatie gaat.

Wij zijn een organisatie die volop in ontwikkeling is, waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd en waar je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Wij bieden: a great place to work!

Zie jij jouw toekomst bij Moonen Yachts? Dan nodigen wij je graag uit om ons een open sollicitatie te sturen. Dit kun je doen door het online sollicitatieformulier in te vullen.

Vragen

Mocht je nog verdere vragen hebben, neem dan contact op met Getty Kok: getty@moonen.com (HR). Wij kijken uit naar jou sollicitatie.

Solliciteren


   

   

   

   

  Sollicitatieprocedure

  Jij vindt jouw droombaan? Stuur snel je sollicitatie op.

  Zien wij een match, dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.
  Zijn we over en weer enthousiast na het gesprek? Dan doen wij je graag een aanbod om bij ons aan de slag te gaan.

  Bij Moonen Yachts ga je nu eindelijk aan de slag om award winning superjachten te realiseren. We kijken vol enthousiasme uit naar de toekomst!

  HR Manager

  Getty Kok

  Mobiel: +31 6 40 53 73 79
  Email: getty@moonen.com

  Over Moonen

  Moonen Yachts is een vooraanstaande internationale superjachtbouwer in ‘s-Hertogenbosch en gespecialiseerd in de bouw van luxe superjachten van 34 tot 50 meter. Met een zeer intensief bouwproces, kapitaal intensieve producten en een uitdagende internationale klantenkring is er altijd afwisseling en uitdaging genoeg.

  Bij Moonen staat werkplezier en collegialiteit voorop. Wij zijn een klein bedrijf met een grote ambitie. We gaan voor elkaar door het vuur om de beste superjachten ter wereld te bouwen. Met passie, vakmanschap en oog voor detail lukt ons dat keer op keer. Moonen Yachts kent een prettige informele werksfeer, heeft een gemotiveerd team en is ‘A great place to work!’