MEUBELMAKER JACHTBOUW

BEN JIJ UIT HET JUISTE HOUT GESNEDEN?

Kom dan ons team versterken!

Moonen Yachts is een vooraanstaande internationale superjachtbouwer in ’s-Hertogenbosch en gespecialiseerd in de bouw van luxe superjachten van 30 tot 50 meter.

Voor onze interieurafdeling zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste meubelmaker. Ben jij iemand met passie voor het vak en ga jij altijd voor perfectie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Meubelmaker Jachtbouw maak jij met je handen wat je ogen zien. Na aanlevering van de werktekeningen en briefing maak jij zelfstandig de exclusieve interieur elementen voor het jacht. Je bent bekend met vele bewerkings- en afwerkingstechnieken van verschillende materialen, vooral exclusieve hout worden veel gebruikt. Omdat jachten heel bijzonder en luxe zijn, en onze interieurs aan de hoogste kwaliteitsstandaarden dienen te voldoen, verzorg jij je werk met uiterste precisie en vakmanschap. Tot de interieur elementen aan boord gaan voor montage, voel jij je volledig verantwoordelijk voor jouw project en ga je voor het perfecte eindresultaat.

Wij vragen

Wij zoeken een gedreven en enthousiaste vakman/vakvrouw met ervaring in de interieurbouw. Je beheerst je vak, je bent secuur, en affiniteit met jachtbouw is een pré. Je bent actief, flexibel, stressbestendig en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Opleiding en ervaring:

 • Een afgeronde MBO-opleiding niveau 3.
 • Ervaring met het lezen van tekeningen en vertalen naar uitvoering.
 • Ervaring als interieurbouwer waardoor je zelfstandig kunt werken en de verschillende (hand-)gereedschappen en houtsoorten kent.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Beheersing van Engels is een pré.

Wij bieden

Bij Moonen Yachts staat werkplezier en collegialiteit voorop. Wij bieden jou een uitdagende en dynamische functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is, waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd en waar je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Wij bieden: a great place to work!

Verder mag je het volgende verwachten:

 • Een passend salaris
 • Goede reiskostenvergoeding
 • Deelname aan ensioenregeling
 • Voordeel collectieve ziektekostenverzekering
 • Vakantierechten conform CAO Metalektro.
 • Voldoende mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling
 • Actieve personeelsvereniging.


Vragen:
Mocht je nog verdere vragen hebben over de functie, de voorwaarden of het bedrijf, neem dan contact op met Getty Kok: getty@moonen.com (HR). Wij kijken uit naar jou sollicitatie.

Solliciteren


   

   

   

   

  HR Manager

  Getty Kok

  Mobiel: +31 6 40 53 73 79
  Email: getty@moonen.com

  Over Moonen

  Moonen Yachts is een vooraanstaande internationale superjachtbouwer in ‘s-Hertogenbosch en gespecialiseerd in de bouw van luxe superjachten van 30 tot 50 meter. Met een zeer intensief bouwproces, kapitaal intensieve producten en een uitdagende internationale klantenkring is er altijd afwisseling en uitdaging genoeg.

  Bij Moonen staat werkplezier en collegialiteit voorop. Wij zijn een klein bedrijf met een grote ambitie. We gaan voor elkaar door het vuur om de beste superjachten ter wereld te bouwen. Met passie, vakmanschap en oog voor detail lukt ons dat keer op keer. Moonen Yachts kent een prettige informele werksfeer, heeft een gemotiveerd team en is ‘A great place to work!’