JACHTINTERIEURBOUWER (M/V)

sla jij de plank nooit mis?

Kom dan ons team versterken!

Moonen Yachts is een vooraanstaande internationale superjachtbouwer in ’s-Hertogenbosch en gespecialiseerd in de bouw van luxe superjachten van 34 tot 50 meter.

Voor onze interieurafdeling zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste jachtinterieurbouwer. Ben jij iemand met passie voor het vak en ga jij altijd voor perfectie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Jachtinterieurbouwer werk je aan boord van onze jachten in aanbouw. Je houdt je bezig met inbouw en afwerking van meubels, vloeren, wanden, plafonds, kozijnen en andere interieuronderdelen aan boord. Omdat jachten heel bijzonder en luxe zijn, verzorg je je werk met precisie en vakmanschap. Je werkt netjes en secuur. Je voorman levert de werktekeningen en instructies aan waarna jij ervoor zorgt dat alles perfect wordt ingebouwd, waarbij de afwerking altijd van het hoogste niveau is. Je werkt zelfstandig maar kunt ook goed in teamverband werken, omdat er naast jou nog veel andere vakmensen aan boord werkzaam zijn, zoals elektriciens, monteurs, schilders, etc. Goede afstemming, samenwerking en communicatie is hierbij belangrijk.

Wij vragen

Wij zoeken een gedreven en enthousiaste vakman/vakvrouw met ervaring in de interieurbouw. Je beheerst je vak, je bent secuur, en affiniteit met jachtbouw is een pré. Je bent actief, flexibel, stressbestendig en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Opleiding en ervaring:

 • Een afgeronde MBO-opleiding niveau 3.
 • Ervaring met het lezen van tekeningen en vertalen naar uitvoering.
 • Ervaring als interieurbouwer waardoor je zelfstandig kunt werken en de verschillende (hand-)gereedschappen en houtsoorten kent.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Beheersing van Engels is een pré.

Wij bieden

Bij Moonen Yachts staat werkplezier en collegialiteit voorop. Wij bieden jou een uitdagende en dynamische functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is, waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd en waar je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Wij bieden: a great place to work!

Verder mag je het volgende verwachten:

 • Een passend salaris
 • Goede reiskostenvergoeding
 • Deelname aan pensioenregeling
 • Voordeel collectieve ziektekostenverzekering
 • Vakantierechten conform CAO Metalektro
 • Voldoende mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling
 • Actieve personeelsvereniging

Vragen

Mocht je nog verdere vragen hebben over de functie, de voorwaarden of het bedrijf, neem dan contact op met Getty Kok: getty@moonen.com (HR). Wij kijken uit naar jou sollicitatie.

Solliciteren


   

   

   

   

  Sollicitatieprocedure

  Jij vindt jouw droombaan? Stuur snel je sollicitatie op.

  Zien wij een match, dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.
  Zijn we over en weer enthousiast na het gesprek? Dan doen wij je graag een aanbod om bij ons aan de slag te gaan.

  Bij Moonen Yachts ga je nu eindelijk aan de slag om award winning superjachten te realiseren. We kijken vol enthousiasme uit naar de toekomst!

  HR Manager

  Getty Kok

  Mobiel: +31 6 40 53 73 79
  Email: getty@moonen.com

  Over Moonen

  Moonen Yachts is een vooraanstaande internationale superjachtbouwer in ‘s-Hertogenbosch en gespecialiseerd in de bouw van luxe superjachten van 34 tot 50 meter. Met een zeer intensief bouwproces, kapitaal intensieve producten en een uitdagende internationale klantenkring is er altijd afwisseling en uitdaging genoeg.

  Bij Moonen staat werkplezier en collegialiteit voorop. Wij zijn een klein bedrijf met een grote ambitie. We gaan voor elkaar door het vuur om de beste superjachten ter wereld te bouwen. Met passie, vakmanschap en oog voor detail lukt ons dat keer op keer. Moonen Yachts kent een prettige informele werksfeer, heeft een gemotiveerd team en is ‘A great place to work!’