Executive Assistant

Het directieteam van Moonen Yachts is op zoek naar een Executive Assistant die hen ondersteunt bij het organiseren van hun werk in de internationale wereld van de bouw en verkoop van superjachten. Wij zijn op zoek naar iemand voor 32 tot 40 uur per week.

Over Moonen

Moonen Yachts is een vooraanstaande Nederlandse scheepswerf en gespecialiseerd in de bouw en wereldwijde verkoop van luxe superjachten, in het segment 30 tot 50 meter. Met een zeer intensief bouwproces, kapitaal intensieve producten en een uitdagende internationale klantenkring is er altijd afwisseling en uitdaging genoeg.

THE POSITION

Als Executive Assistant ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Managing Director en Technical Director. Beiden hebben hun eigen werkterrein, kerntaken en vakgebieden, maar hebben ook gezamenlijke doelstellingen en taken. Dit betekent dat je in deze dynamische omgeving voortdurend schaakt op verschillende borden. Je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor het ‘managen’ van interne en externe relaties en je bent gewend om met vertrouwelijke en complexe informatie om te gaan.

THE WORK

De ondersteuning zal onder meer bestaan uit het voeren van agendabeheer en administratieve taken zoals het opmaken en controleren van (Engelstalige) documenten, actualiseren van bestanden, het bewaken van actiepunten en deadlines, voorbereiden van diverse overleggen, het organiseren zakelijke afspraken en zakenreizen. Dit kan op technisch, commercieel, juridisch of administratief vlak zijn, waarbij zowel jouw organisatorische als inhoudelijke kwaliteiten optimaal benut worden. Het werken op directieniveau in een internationaal werkveld met strakke deadlines brengt uiteraard ook het nodige ad-hoc werk met zich mee, waarbij steeds een beroep wordt gedaan op jouw pro-activiteit, flexibiliteit en organisatietalent. Jouw toegevoegde waarde is ontzorgen en faciliteren, waardoor de directeuren zich volledig kunnen richten op hun kerntaken. De uitdaging van deze functie zit voornamelijk in de wisselwerking tussen de werkvelden, diversiteit en aandachtsgebieden van de directeuren. Jij bent de stabiele thuisbasis in het hectische speelveld waarin zij zich bevinden.

JOB REQUIREMENTS

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over een relevante ervaring;
 • Je bent secuur en integer;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal perfect in woord en geschrift;
 • Je cijfermatige kant is goed ontwikkeld;
 • Je algemene ontwikkeling is uitstekend en hebt een brede interesse;
 • Je bent een energieke persoonlijkheid die zich graag in dienst stelt van een ander;
 • Je bent hands-on en je schakelt soepel tussen diverse werkzaamheden;
 • Je bent bekend met MS office applicaties.

Dit hebben wij te bieden:
Wij bieden een dynamische baan, met veel diepgang, in een bijzondere markt. Bij Moonen Yachts staat werkplezier, collegialiteit en loyaliteit voorop. Wij zijn een klein bedrijf met grote ambitie. We gaan voor elkaar door het vuur om de beste superjachten ter wereld te bouwen. Met passie, vakmanschap en oog voor detail lukt on dat keer op keer.

Wij bieden een functie waarin je ruimte krijgt om je talenten in te zetten en te ontwikkelen. In een stabiele werkomgeving, met een intensieve samenwerking zullen wij open staan voor jouw suggesties en feedback. Naast de directe samenwerking met de directie zul je in deze functie ook op regelmatige basis samenwerken of contact hebben met andere disciplines zoals Finance, HR, Marketing, Purchase, Mechanics en Interior.

Moonen Yachts kent een prettige informele werksfeer, heeft een gemotiveerd team en is ‘A great place to work!’.

INTERESTED?

Zend je motivatiebrief en CV aan: info@moonen.com

MORE INFORMATION

JOB INQUIRY


   

  HR MANAGER

  Getty Kok
  Email

  Contact

  Moonen Yachts
  +31 73 621 00 94
  info@moonen.com