Bijoux190916 0352 lr
team liggend
corporate
Foto marriage

Marketing & Communicatie Manager


Onze passievolle, trotse medewerkers maken het verschil!
Wil jij ook het verschil maken en onderdeel uitmaken van ons Moonen-team. Wij zijn op zoek naar een vlotte, representatieve, doortastende
Marketing & Communicatie Manager
40 uur in de week M/V

De organisatie
Moonen Shipyards B.V. te ‘s-Hertogenbosch is een van ‘s-werelds vooraanstaande bouwers van luxe motorjachten tussen ongeveer 30 tot 50 meter. Sinds 1963 bouwt Moonen motorjachten welke allen één ding gemeen hebben: de unieke Moonen kwaliteit. Moonen heeft inmiddels een uitgebreide range van jachten opgeleverd. Naast een jacht uit één van de eigen “ontwerp ranges” zoals Caribbean-, classic- & explorer range, is het ook mogelijk volledig naar klantwens te ontwerpen en te bouwen. Naast nieuwbouw worden er ook verbouwingen (refits) of reparaties uitgevoerd. Moonen Shipyards heeft sinds 2008 een tweede locatie in Groot-Ammers. De 60 meter hal in Groot Ammers geeft de mogelijkheid om jachten tot zo’n 50 meter te bouwen. Op de locatie in ‘s-Hertogenbosch waar momenteel ook het hoofdkantoor is gevestigd kunnen jachten tot een lengte van ongeveer 35 meter worden gebouwd. Binnen het groeiende Moonen Shipyards zijn op dit moment ca. 40 medewerkers werkzaam.

De functie
Als Manager Marketing & Communicatie geef je binnen Moonen Shipyards richting aan de communicatiestrategie en de uitvoering hiervan. Daarnaast verzorg je de Public Relations voor het het merk Moonen Shipyards.
Zo houdt je je onder andere bezig met het bepalen van de communicatiestrategie, activiteiten ten behoeve van de branding en het bewaken van de huisstijl in de breedste zin van het woord. Je bent het aanspreekpunt voor de externe contacten, waaronder de pers. Je houdt je bezig met off-line en online media. Hierbij kun je denken aan het samenstellen van het Moonen Magazine, plaatsen van advertenties, coördinatie van foto’s en films ten behoeve van de brochures, onderhouden website en natuurlijk alle social media en webvermeldingen en dergelijke. Opstellen/bewaken budgetten Marketing & Communicatie, organisatie van internationale beurzen (waar jij uiteraard ook bij aanwezig bent) en events vallen ook onder jouw takenpakket.

Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een collega die initiatieven neemt, georganiseerd en stressbestendig is. Je bent flexibel, improviseert en bent daarnaast creatief aangelegd. Je bent bereid om te reizen en in het beursseizoen dus langer van huis te zijn.Daarnaast heb je een afgeronde HBO-opleiding richting Communicatie en een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je hebt actuele kennis van effectieve (online) communicatiemiddelen. Ervaring in de jachtbouw of de wereld van de luxury goods is een pré.

Wil je een indruk krijgen van wat de functie inhoud, klik dan hier voor het bekijken van het filmpje.

Interesse? Aarzel dan niet en stuur je motivatie en cv per mail naar: jolanda.vanvelsen@moonen.com

Meer weten over werken bij Moonen Shipyards? Bezoek onze webpage

Jolanda van Velsen